Find foredragsholder nær Holbæk med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende historier. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Herefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum dukker op. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets tema. En spændende og levende foredragsholder der formår at involvere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilskuere, som higer efter at være med og få en masse viden om emnet. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som er på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så har man også muligheder for inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Holbæk med foredrag om IT eller du er en foredragsholder, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...