Book foredragsholder nær Horsens med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Grosen Friis

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsvi...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres medrivende fortællinger. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler i Danmark. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes aftalt her. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som mener, at foredraget handler om noget interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, samt naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Eventzonen er en af landets mest interessante og største portaler til booking, for alt hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere der søger efter den fuldendte underholdning og musik, kun skal lede ét sted, uden det resulterer i yderligere gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i nærheden af Horsens med foredrag om IT eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...