Find foredragsholder nær Kirke Hyllinge med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes interesse. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. Eventzonen.dk er en af landets største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det emne eller de temaer som foredraget skal indeholde, det bliver også aftalt her. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Et publikum, som finder foredragets tema interessant. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og endvidere en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer på jagt efter ideel underholdning & musik kun skal søge ét sted, uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere nær Kirke Hyllinge med foredrag om IT eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...