Find foredragsholder i København med foredrag om IT her


Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en medrivende fortælling. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er aldeles let for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Herefter skal du bare have gjort menneskene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal finde sted. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt tilhørere, som gerne vil deltage og blive klogere på det givne tema. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af spændende temaer.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor du kan finde alle væsentlige genrer indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så personer på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Det store udvalg dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere i København med foredrag om IT eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...