Book foredragsholder i nærheden af Kongens Lyngby med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk helt i top. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du da havnet på det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Derefter skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema interessant. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere, der søger efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede udvalg dækker fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en video på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere nær Kongens Lyngby med foredrag om IT eller du selv er en foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...