Book foredragsholder i nærheden af Næstved med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin fortælling. Man oplever ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her hos Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Vi er netop én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her fastlægger I også det emne eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Derefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange tropper op. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og endvidere en flok tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det indenfor enhver betydelig kategori, så danskere der er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med ideer til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Næstved med foredrag om IT eller du selv er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...