IT i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under IT i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Foredraget er det samme som den medrivende historie, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er desuden her, I aftaler forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Derefter skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Og gerne at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er spændende. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sit publikum, og derudover en flok tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med portalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så folk på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere i Nordjylland med foredrag om IT eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...