Find foredragsholder i nærheden af Nykøbing Falster med foredrag om IT her


Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende historier. Man oplever tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Du får let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes fastlagt her. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og tilskuere, som ønsker at deltage og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest interessante, hvor du kan finde alle væsentlige former for underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det så danskere, der leder efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor mange genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog med inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Nykøbing Falster med foredrag om IT, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...