Book foredragsholder i nærheden af Regstrup med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende fortælling. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opdage, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Herefter skal du blot have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som er fascineret af foredragets emne. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, og tilskuere, som higer efter at deltage og lære en masse om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du godt fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante typer god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Ideén bag denne portal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer som søger efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere nær Regstrup med foredrag om IT eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...