Book foredragsholder nær Roskilde med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes interesse. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Vi er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er også her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Herefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så mange tropper op. Et publikum, som er fascineret af foredragets emne. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og tilhørere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. Det er din opgave at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan dække en bred palette af emner.

Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således at danskere, på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om IT, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...