Book foredragsholder i nærheden af Skanderborg med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Simeon

38 år

Hjemby
Brande
Prisniveau
Kr. 500 - 1.500
Vis kunstnerprofil

Grosen Friis

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsvi...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 0 - 500
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en spændende fortælling. Historien er det samme som foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester i Danmark. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det emne eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Derefter skal du blot gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. Og gerne at publikum består af mennesker, som synes at foredragets tema er spændende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og et publikum, som gerne vil deltage og blive klogere på det givne tema. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en bred palette af emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere der leder perfekt musik & underholdning kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere i nærheden af Skanderborg med foredrag om IT eller du selv er foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...