Find foredragsholder nær Skibby med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en medrivende historie. Historien er det foredrag, der holdes, og skal I bruge en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de største portaler på det danske marked. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for arrangementet. Herefter skal du blot gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange tropper op. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. Den bedste vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og tilskuere, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en masse vidt forskellige emner.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere så personer, der søger efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere i nærheden af Skibby med foredrag om IT, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...