Book foredragsholder i nærheden af Skive med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Grosen Friis

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsvi...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende fortællinger. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her hos Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er nemlig én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der tropper mange tilskuere op på selve dagen. Og gerne at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og tilskuere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det så folk på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere indenfor mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere nær Skive med foredrag om IT eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...