Book foredragsholder tæt på Slagelse med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange publikums interesse. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler i Danmark. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan dække en bred vifte af emner.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere som søger fuldendt musik og underholdning kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Det store sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et bredt udvalg af musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet både YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere nær Slagelse med foredrag om IT eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...