Book foredragsholder tæt på Struer med foredrag om IT her

Simeon

38 år

Hjemby
Brande
Prisniveau
Kr. 500 - 1.500
Vis kunstnerprofil

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Grosen Friis

Hør spændende foredrag om block-chain teknologien bag kryptovalutaer som Bitcoin. Foredraget tager udgangspunkt i at ingen deltagere har forhåndsvi...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 0 - 500
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fastholde tilskuernes opmærksomhed. Denne historie er det foredrag, der holdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv bookingen. Det er desuden her, I aftaler detaljerne for foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal indeholde. Efter dette skal du blot have oplyst folkene omkring dig om foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som er fascineret af foredragets emne. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du finder alle relevante former for god underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det således at personer, som søger efter ideel underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også gode muligheder for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Struer med foredrag om IT, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...