Book foredragsholder i nærheden af Tarm med foredrag om IT her

Simeon

38 år

Hjemby
Brande
Prisniveau
Kr. 500 - 1.500
Vis kunstnerprofil

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin fortælling. Foredraget er lig med den spændende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver også aftalt her. Derefter skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets tema. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sine tilhørere, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne emne. At få fat i tilhørerne er din opgave, men via Eventzonen får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest spændende, hvor du finder alle relevante typer kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det således at danskere, som leder efter god musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også muligheder for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere nær Tarm med foredrag om IT eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...