Book foredragsholder i nærheden af Tølløse med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres medrivende historier. Foredraget er det samme som den spændende historie, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen.dk. Vi er en af landets største tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Her fastlægger I også det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Derefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum tropper op. Et publikum, som finder foredragets emne interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, samt naturligvis et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig kategori, så personer på jagt efter den perfekte underholdning og musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Tølløse med foredrag om IT eller du selv er en foredragsholder, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...