Find foredragsholder i nærheden af Ullerslev med foredrag om IT her

Bimkim

Jeg arbejder med vidensdeling, til gavn for din tegnestue. Sidder du med Revit, er der et hav af muligheder for at optimere. Det kan være via opsæt...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende fortælling. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Eventzonen er én af Danmarks største portaler til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Her aftaler I ligeledes det emne eller de emner, som foredraget skal handle om. Derefter skal du bare promovere det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads til foredraget. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, og et publikum, som har lyst til at deltage og blive klogere på det valgte tema. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan dække en masse vidt forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen fra starten, og det så danskere, der leder efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere nær Ullerslev med foredrag om IT, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...