Find musikalske foredrag tæt på Ballerup her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Nicki Friis is an Entrepreneur, Growth Hacker, Speaker, and Podcaster. Nicki is an "outside-the-box" thinker. He is innovative, clever, quick brigh...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

WA

Vi er WA

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Foredraget er det samme som den medrivende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Du får nemt kontakt til foredragsholdere via vores portal, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal indeholde. Derefter skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen er en af landets største og mest interessante bookingportaler, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så personer som leder efter den fuldendte musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en video på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Ballerup med foredrag om iværksætteri, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...