Book musikalske foredrag nær Brædstrup her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Foredraget er det samme som den medrivende historie, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du får let kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det tema eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes fastlagt her. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sine tilhørere, og endvidere en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan komme omkring en masse vidt forskellige temaer.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk på jagt efter ideel musik & underholdning kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere nær Brædstrup med foredrag om iværksætteri eller du er en foredragsholder, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...