Book musikalske foredrag nær Bylderup-Bov her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende fortælling. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk helt i top. Hvis du leder efter et foredrag, er du da havnet på det perfekte sted. Eventzonen er netop én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal indeholde. Herefter skal du blot have oplyst folkene nær dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften mon? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sine tilhørere, og derudover en flok tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Eventzonen er en portal til booking, der er en af landets største og mest interessante, kort sagt alle former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det således at personer, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét enkelt sted, og det uden det resulterer i ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere nær Bylderup-Bov med foredrag om iværksætteri eller du selv er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...