Find musikalske foredrag nær Greve her

Nicki Friis

Nicki Friis is an Entrepreneur, Growth Hacker, Speaker, and Podcaster. Nicki is an "outside-the-box" thinker. He is innovative, clever, quick brigh...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

WA

Vi er WA

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende historie. Man erfarer ofte, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I mangler en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da havnet på det perfekte sted. Vi er netop én af landets største booking-portaler på dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal handle om. Efterfølgende skal du bare promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Og gerne at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er spændende. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af spændende temaer.

En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har du også muligheder for inden en fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du leder efter foredragsholdere tæt på Greve med foredrag om iværksætteri eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...