Find musikalske foredrag tæt på Haderslev her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin fortælling. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Når det handler om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester på det danske marked. Det er ganske let for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og efterfølgende aftales pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne omkring foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Herefter skal du bare have gjort folkene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som finder foredragets emne interessant. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og tilhørere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du let adgang til en masse foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, uden at de behøver betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra serveringsteater til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har vi et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for inden en fest eller event at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med video på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Haderslev med foredrag om iværksætteri, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...