Book musikalske foredrag tæt på Hadsten her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en fængende fortælling. Ofte er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores side, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er også her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Herefter skal du blot have oplyst menneskene nær dig om foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. Et publikum, som mener, at foredraget handler om noget interessant. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af interessante temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at danskere, som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Hadsten med foredrag om iværksætteri eller du er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...