Book musikalske foredrag tæt på Holbæk her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sine tilskuere med en spændende historie. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende portaler, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Her aftaler I ligeledes det emne eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Efter dette skal du blot have oplyst folkene nær dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal løbe af stablen. Et publikum, som finder foredragets emne interessant. En spændende og levende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere så danskere, som er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere.

Vores brede sortiment dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med ideer og inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Holbæk med foredrag om iværksætteri, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...