Find musikalske foredrag i nærheden af Holstebro her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fastholde publikums opmærksomhed. Man oplever ofte, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I søger en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Vi er en af landets største tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes fastlagt her. Efter dette skal du blot have oplyst folkene omkring dig om foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal finde sted. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og inspirerende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og tilhørere, som gerne vil være med og blive bedre til at forstå det givne emne. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af interessante emner.

Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med portalen fra begyndelsen, og det så danskere, der er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, som samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog med ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også god mulighed for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere nær Holstebro med foredrag om iværksætteri eller du selv er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...