Book musikalske foredrag nær Horsens her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin fortælling. Man oplever ofte, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Efter du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Et publikum, som synes at foredragets emne spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af temaer.

En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer som søger perfekt underholdning og musik kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end portalen, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Horsens med foredrag om iværksætteri eller du er en foredragsholder, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...