Find musikalske foredrag tæt på Kirke Hyllinge her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en medrivende historie. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I søger en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det er endvidere her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Når alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og derudover en gruppe tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Formålet med denne portal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så folk, som søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Kirke Hyllinge med foredrag om iværksætteri, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...