Book musikalske foredrag tæt på Lunderskov her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Historien er det samme som foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her på Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores portal, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I fastlægger forholdene omkring foredraget: For eksempel hvad det mere præcist skal indeholde. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. En succesfuld foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange helt forskellige temaer.

Eventzonen er blandt landets største og mest interessante bookingportaler, hvor du finder alle betydelige former for underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det så danskere, der er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er den bookingportal, som samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end bare en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Lunderskov med foredrag om iværksætteri, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...