Find musikalske foredrag nær Næstved her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres spændende fortællinger. Foredraget er det samme som den medrivende historie, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende tjenester i Danmark. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige detaljer omkring arrangementet. Efter du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du ved, der dukker et talstærkt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og derudover en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. At få hold på et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kan dække en bred palette af emner.

Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle væsentlige typer underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere således at folk, på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Næstved med foredrag om iværksætteri, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...