Iværksætteri i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Iværksætteri i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En spændende og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde publikums opmærksomhed. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er en af landets største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Efter dette skal du blot have oplyst folkene nær dig om foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal finde sted. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og derudover en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive mere vidende om emnet. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det så personer på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden det medfører yderligere omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så har man også mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i Nordjylland med foredrag om iværksætteri, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...