Book musikalske foredrag i nærheden af Padborg her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det tit med en medrivende fortælling. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af landets største tjenester til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det tema eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver ligeledes fastlagt her. Når du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne interessant. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt tilhørere, som gerne vil deltage og blive klogere på det givne tema. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så danskere der søger efter den fuldendte underholdning & musik, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere.

Det store sortiment strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også indbygget en blog med ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Desuden er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også mulighed for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Padborg med foredrag om iværksætteri, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...