Book musikalske foredrag i nærheden af Randers her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en spændende fortælling. Foredraget er lig med den medrivende fortælling, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk helt i top. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Her aftaler I også det emne eller de emner, som foredraget skal indeholde. Derefter skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. Hvad fordrer en succesfuld foredragsaften så? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og tilhørere, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det givne emne. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Eventzonen er en portal til booking, der er blandt Danmarks største og mest interessante, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at personer, som søger efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Det store udvalg dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Randers med foredrag om iværksætteri, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...