Book musikalske foredrag i nærheden af Ringe her


Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets mest omfattende tjenester, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Når alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste skridt at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper masser af tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget interessant. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Eventzonen er en af landets største og mest spændende bookingportaler, hvor man finder alle betydelige typer underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med portalen lige fra begyndelsen, og det således at personer, på jagt efter ideel musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er den bookingportal, der samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunstner og kunde, men har også tilkoblet en blog med ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter foredragsholdere tæt på Ringe med foredrag om iværksætteri eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...