Find musikalske foredrag tæt på Roskilde her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende historier. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her på Eventzonen. Vi er en af landets største tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er også her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Efter alt er på plads med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper masser af tilskuere op på selve dagen. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og derudover en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive mere vidende om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idegrundlaget for portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere så personer, som er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Det store sortiment strækker sig fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har derudover et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Der er i tillæg et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Roskilde med foredrag om iværksætteri eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...