Find musikalske foredrag i nærheden af Rungsted Kyst her

Nicki Friis

Nicki Friis is an Entrepreneur, Growth Hacker, Speaker, and Podcaster. Nicki is an "outside-the-box" thinker. He is innovative, clever, quick brigh...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

WA

Vi er WA

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fastholde publikums interesse. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en interessant foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester på det danske marked. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her aftaler I også det emne eller de emner, som foredraget skal indeholde. Efterfølgende skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum involveret, samt selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men med Eventzonen.dk får du let adgang til en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Leder du efter en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så personer på jagt efter den perfekte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Rungsted Kyst med foredrag om iværksætteri, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...