Book musikalske foredrag nær Skibby her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fange tilskuernes interesse. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og skal I finde en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Eventzonen er én af Danmarks mest omfangsrige portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det tema eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver også aftalt her. Derefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads til foredraget. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. Den bedste vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få tilhørerne involveret, og tilhørere, som gerne vil være med og blive klogere på det givne emne. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kan komme omkring en masse vidt forskellige temaer.

Søger du en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det så personer, som leder efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Vores brede sortiment strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har derudover et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om iværksætteri eller du er foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...