Find musikalske foredrag i nærheden af Slagelse her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende historie. Man oplever tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I mangler en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her hos Eventzonen. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de største tjenester i Danmark. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores portal, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er desuden her, I aftaler forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilskuere op på selve dagen. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, samt naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Leder du efter en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det så personer på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere nær Slagelse med foredrag om iværksætteri, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...