Book musikalske foredrag i nærheden af Struer her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres medrivende fortællinger. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her hos Eventzonen.dk. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det perfekte sted. Eventzonen.dk er netop én af landets største booking-tjenester indenfor dette område. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores portal, og booking fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Når alt er i orden med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som er fascineret af foredragets emne. En succesfuld foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og derudover en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere så danskere, der er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter foredragsholdere nær Struer med foredrag om iværksætteri eller du selv er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...