Find musikalske foredrag nær Ullerslev her

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er ligeledes her, I fastlægger forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Herefter skal du blot have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets tema er interessant. En succesfuld foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det givne tema. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige temaer.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk som er på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle typer underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Ullerslev med foredrag om iværksætteri eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...