Find musikalske foredrag i nærheden af Vejle her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at fange sine tilskuere, og gør det tit med en fængende fortælling. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Det er super let at tage kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget spændende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få tilhørerne engageret, og derudover en gruppe tilhørere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af temaer.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori, så personer der er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor alle kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også mulighed for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Vejle med foredrag om iværksætteri eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...