Janne & Rumle Wind

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Janne & Rumle Wind

Prisniveau

Kr. 2.500 - 10.000

Hjemby

Varighed

5 minutter til 2 timer

Profil

Professionel pop-duo (sang, klaver, guitar og eller percussion) til jeres store fest, reception eller arrangement! Kendte og lækre sange i smukke arrangementer, f.eks. Ed Sheeran, Lady Gaga, Sting, Sanne Salomonsen, m.fl. Ønsker I et særligt indslag? Har I en særlig sang, der betyder noget? Mangler I den helt unikke gave? Så træder vi gerne op. Vi kan skræddersy i forhold til særlige ønsker. Skal gæsterne aktiveres i fællessang og eller kor er det også muligt. Skriv og få yderligere information!

SAGT OM DUO:
Lørdag d. 11. maj 2019 havde jeg en uforglemmelig 60-års fødselsdag. Under kaffen kom Janne Wind og hendes søn Rumle og underholdt i 40 min. med sang og musik. Vi blev bestemt glædelig overraskede. Vi og vores gæster blev alle meget betaget af Jannes dejlige sangstemme og Janne formåede at flette personlige hilsner ind i introduktion af sangene, hun kom med et dejligt smittende humør. Vi kan varmt anbefale Janne og hendes søn. Mvh Lars og Ulla Vang Mikkelsen

Janne Wind - sanger og pianist - (uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh) er med 25 års erfaring på den danske pop-, sang- og korscene et af de sikreste og stærkeste kort til unikke optrædener. Med tusindvis af koncerter, korprøver, events og optrædener i ind- og udland er der garanti for en stærk og rørende oplevelse. Janne leder til daglig det 90 mand store kor Pop'n Soul, ODEONS rytmiske kor med 300+ sangere og gospelkoret SoulSingers (kendt fra TV2). Janne er bagmanden på projektet "PopSalmer" med workshops og koncerter og har udgivet 7 CDer som solist.

Rumle Wind - guitar & percussionist - er en erfaren akkompagnatør, der trods sin unge alder har spillet fast i flere bands og ensembler, inkl. ODEONS rytmiske kor i Odense og det rytmiske kor Pop'n Soul. Han leverer sikker, stærk og charmerende backing.

Eksempler på sange:
Lyse Nætter ( nu kommer fuglene igen) af Alberte
Hjem af Sanne Salomonsen
Stand by me af Ben E. King
Havet ( Verden er i farver) af Lis Sørensen
Perfect af Ed Sheeran
Under stjernerne på Himlen af Rasmus Seebach
Mine øjne de skal se af Lis Sørensen
Kloden drejer stille rundt af Gasolin
Langebro af Gasolin
Joanna af Kim Larsen
What about us af P!NK
Girl on fire af Alicia Keys
Havanna af Juncker
Don't worry be happy af Bobby McFerrin
Shallow fra A star is born
Look what I found fra A star is born

Kontakt Janne & Rumle Wind

Kontakt Janne & Rumle Wind via formularen her, så vil Janne & Rumle Wind vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.