Find jazzpianist på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Jazzpianist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Velspillet jazz får det til at rykke i kroppen både fysisk og psykisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, der inkluderer de bedste elementer fra soul-, funk- og discogenren. Vores jazzmusikere spænder bredt, og du finder derfor både forskellige grene som fx Bossa Nova, Dixieland og Swing på de enkelte kunstneres repertoirer.

Den kompetente pianist vækker følelser og skaber atmosfære og stemning til arrangementer, uanset om det er festlighed, glæde, eftertænksomhed eller højtidelighed, du ønsker, og dermed kan pianisten være et højdepunkt til netop det arrangement, du planlægger at afholde. Uanset hvilken pianospiller du helst vil have, er du sikret et højt fagligt niveau, og adskillige af vores klaverspillere har både erfaring med stemningsskabende musik på et piano, klassisk musik på flygel og festligt akkompagnement på klaveret.

En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med denne portal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori så personer, der søger efter den ideelle musik & underholdning, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke bookingbureauet men i stedet bookingportalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor mange spændende kategorier, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er sparet, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter en jazzpianist på Bornholm eller du selv er artist, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.