Find jazzpianist i nærheden af Brædstrup her

4.9

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 8.500
Vis kunstnerprofil

Wilhelm Skjerk (Pianist)

Mangler du en pianist til at sætte den helt rette stemning til dit næste arrangement? Så er jeg måske den rette. Med afsæt i nordisk, melodiøs jazz...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er baseret i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der inkluderer elementer af både funk, soul og disco eller holder meget af Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. De jazzbands, vi kan tilbyde dig, spiller alt lige fra Bossa Nova, Dixieland og Blues til Smooth Jazz, Swing og Ragtime.

Skal du afholde et arrangement, hvor stemningen skal være festlig, glad, eftertænksom eller højtidelig, så kan du – ved at vælge den rigtige pianist – få vækket de helt rigtige følelser både hos dig selv og hos dine gæster. Ligegyldigt om du efterspørger klassisk musik på flyglet, stemningsskabende musik på pianoet eller festligt akkompagnement på klaveret, så finder du pianister, som mestrer alle disciplinerne. Så når du booker en pianist hos Eventzonen.dk, er du sikker på et højt fagligt niveau.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere således, at folk, der leder efter fuldendt musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men derimod den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du leder efter en jazzpianist tæt på Brædstrup eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.