Find jazzpianist tæt på Bylderup-Bov her

5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Pianist, Christian Wandel

Vil du have en stilfuld hyggepianist med situationssans, som kan skabe en behagelig atmosfære til dit arrangement, er Christian et godt bud. Med ov...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Vallensbæk
Prisniveau
Kr. 4.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil

Nicolai Majland

Professionel pianist med 20 års erfaring, og med jazz og swing som speciale.
Har leveret livemusik til bl.a. Rambøll, Dansk Naurfredningsforening...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, der er baseret i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der indeholder elementer af både disco, soul og funk eller holder meget af Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. Hos Evenzonen finder du netop jazzmusikere, der kan spille alt lige fra Swing, Ragtime og Dixieland til Smooth Jazz, Bossa Nova og Blues.

En pianist er ofte det, der kan gå hen og blive prikken over i’et i forbindelse med din næste fest. For en pianist evner altid at bringe de helt rigtige følelser frem – uanset om de skal være eftertænksomme, glade, højtidelige eller festlige. Ligegyldigt hvilken pianospiller du helst vil have, er du sikret et højt fagligt niveau, og mange af vores klaverspillere har både erfaring med stemningsskabende musik på et piano, klassisk musik på flygel og med festligt akkompagnement på klaveret.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som firmaer, gamle som unge.

Portalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori så folk, på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, og det uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men portalen, der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er artist eller leder efter en jazzpianist tæt på Bylderup-Bov, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.