Book jazzpianist i nærheden af Eskilstrup her

5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
5.0

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Palle Juul Hansen

Eksklusiv pianounderholdning til enhver lejlighed.
Bredt repertoire - mange genrer.
Alsidig og fleksibel.
Imødekommende og præsentabel.
Profess...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Kategori:
Musik > Solomusikere > Pianister
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er funderet i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der inkluderer elementer af både soul, funk og disco eller holder meget af Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. Vores jazzmusikere spiller nemlig alt fra Dixieland, Ragtime og Swing til Blues, Smooth Jazz og Bossa Nova.

En kompetent pianist kan få de helt rigtige følelser frem, uanset om stemningen skal være glad, festlig, eftertænksom eller højtidelig – og kan derfor være prikken over i’et til lige netop det arrangement eller den fest, du har i støbeskeen. Søger du klassiske toner fra et flygel under spisningen, stemningsskabende musik fra pianoet på dansegulvet eller klaverets akkompagnement ved fællessang? Så har vi dygtige pianospillere, der mestrer den efterspurgte stilart, og du er desuden sikret et musisk højt fagligt niveau.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med alt, hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Idéen bag portalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere, der søger efter fuldendt underholdning og musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden, at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige kunstnere.

Det store udvalg strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har desuden et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så har du også muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du leder efter en jazzpianist tæt på Eskilstrup eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.