Book jazzpianist i nærheden af Gørlev her

4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Uanset hvad du værdsætter mest indenfor jazzen; om det er nytænkende Acid Jazz der vælger at inkludere det bedste fra funk, soul og disco, om det er Fusionsjazzen eller om det er det bundsolide klassiske jazzband, der baserer sin musik på den velkendte Ragtime Jazz, så finder du de bedste musikere til din fest lige her. Alle jazzmusikere har nemlig talenter indenfor stort set hele jazz-genren. Lige fra Dixieland, Bossa Nova, Swing og Smooth Jazz til den mere afdæmpede Blues.

Ligegyldigt om den stemning, der skal skabes, skal være eftertænksom, festlig, højtidelig eller glad, så er det i mange tilfælde pianisten, som får de rigtige følelser frem. Det kan blive netop det ekstra, som gør din forestående fest til det, som dine gæster erindrer i mange år. Søger du stemningsskabende musik fra pianoet på dansegulvet, klassiske toner fra et flygel under spisningen eller klaverets akkompagnement til fællessang? Så har vi kompetente pianospillere, der mestrer den ønskede stilart, og du er derudover sikker på et musisk højt fagligt niveau.

Eventzonen er en af landets største og mest spændende portaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med portalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk, som leder efter helstøbt musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også gode muligheder for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger en jazzpianist i nærheden af Gørlev eller du selv er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere.