Find jazzpianist i nærheden af Greve her

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN OG ENGAGERET PIANIST.
MEGET BREDT REPERTOIRE.
HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.
AKKOMPAGNATØR AF SANGE/INDSLAG.

Mit musikalske håndværk har...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Hvis du søger efter det klassiske jazzband, som er baseret i den traditionelle Ragtime Jazz, et jazzorkester der tænker nyt og spiller Acid Jazz, der inkluderer elementer af både disco, soul og funk eller elsker Fusionsjazzen, så kan du finde musikerne til din fest her. Hos Evenzonen finder du netop jazzbands, som kan spille alt fra Dixieland, Swing og Ragtime til Bossa Nova, Smooth Jazz og Blues.

En dygtig pianist kan få de helt rigtige følelser frem, uanset om stemningen skal være glad, festlig, eftertænksom eller højtidelig – og kan derfor være prikken over i’et til lige netop den fest eller det arrangement, du har i støbeskeen. Uanset hvilken pianospiller du præfererer, er du sikret et højt fagligt niveau, og mange af vores klaverspillere har både erfaring med klassisk musik på flygel, stemningsskabende musik på et piano og festligt akkompagnement på klaveret.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som private, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere , så danskere, der søger efter den helstøbte musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men portalen, der samler mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så har du også god mulighed for forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en jazzpianist tæt på Greve eller du selv er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.