Book jazzpianist nær Haderslev her

4.8

Adam Møller

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Anton Vind

Pianist - nærværende baggrundsmusik.
Mit navn er Anton Vind, jeg bor i Ry og elsker at underholde med mit klaverspil. Jeg spiller alt fra dansk po...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 1.500 - 4.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jesper Larsen

Jeg er en erfaren pianist med forståelse for mange forskellige stilarter. Jeg kan underholde til receptioner med dejligt klaverspil - under spisnin...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.200 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Wagner

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.900
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at rykke i kroppen både psykisk og fysisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, der inddrager de bedste bestanddele fra soul-, disco- og funkgenren. Vores jazzmusikere spiller nemlig alt fra Ragtime, Dixieland og Swing til Bossa Nova, Smooth Jazz og Blues.

Har du et arrangement, hvor stemningen skal være festlig, glad, eftertænksom eller højtidelig, så har du mulighed for – ved at vælge den rigtige pianist – at få vækket de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Du kan være sikker på et højt fagligt niveau uanset, hvad for en pianospiller du bestemmer dig for, og de klaverspillere, som du kan se hos Eventzonen, har meget erfaring med at levere musik på både piano, flygel og klaver.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som private, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori så folk, som søger efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker vores underholdende kunstnere.

Det brede sortiment dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er meget mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger en jazzpianist nær Haderslev, så vælg Eventzonen, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.