Find jazzpianist tæt på Hillerød her

4.9

Hyggepianisten

Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld og velkendt klavermusik under middagen. Jeg spiller også dansemusik. Se & Hør mange video'er på YouTube....

Hjemby
Brønshøj
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
5.0

🎹 Pianist Oscar Gilbert

Fantastiske anmeldelser! ⭐⭐⭐⭐⭐ Beregn din pris på 1 minut! ✔️ 25 års erfaring ✔️ Konservatorieuddannet ✔️ Super service & lynhurtig svartid ✔️
...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.100
Vis kunstnerprofil

Daniel Lindegaard

Jeg er en musiker, som vil levere en behagelig og præstigefyldt musik til din fødselsdag, bryllup osv.
Jeg har spillet musik i mange år, allerede...

Hjemby
Køge
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Adam Møller Bjerrum

Her får du mulighed for at få stemningsfyldt og nærværende musik til dit arrangement.

Mit navn er Adam, og jeg er konservatorieuddannet pianist....

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Maarup - Pianoman

Stilfuld pianist / sanger. Bar / hotel / selskabs-pianist med årtiers erfaring i Danmark, Norge, Spanien og New York. Evt som "pakke" m. discjockey...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 2.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Velspillet jazz får det til at rykke i kroppen både psykisk og fysisk – benene kan næsten ikke sidde stille, og humøret får et løft; uanset om der er tale om klassisk Ragtime Jazz eller det mere moderne Acid Jazz, som inddrager de bedste elementer fra disco-, soul- og funkgenren. Vores jazzmusikere spænder vidt, og du finder derfor både forskellige grene som f.eks. Bossa Nova, Swing og Dixieland på de enkelte kunstneres repertoirer.

Har du et arrangement, hvor stemningen skal være festlig, glad, højtidelig eller eftertænksom, så har du mulighed for – ved at vælge den rette pianist – at få vækket de helt rigtige følelser hos dig selv og dine gæster. Uanset om du efterspørger stemningsskabende musik på pianoet, klassisk musik på flyglet eller festligt akkompagnement på klaveret, så finder du pianister, der mestrer alle færdighederne. Så når du reserverer en pianist hos Eventzonen, er du sikker på et højt fagligt niveau.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende, hvor man finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som private, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere, der leder efter perfekt underholdning & musik, kun skal søge ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller leder efter en jazzpianist nær Hillerød, så vælg Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.